UDRUŽENJE ZDRAVSTVENIH RADNIKA

INSTITUTA U SREMSKOJ KAMENICI

Prikupljanje ličnih podataka

Sajt uzrisk.rs Vas obaveštava o pravilima o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju ličnih podataka koje primamo od naših posetilaca sajta.

Vaše lične podatke koristimo samo za poboljšavanje funkcionalnosti sajta. Prihvatanjem ove polise, prihvatate prikupljanje i korišćenje informacija u skladu s ovim pravilima.

Za funkcionalnost sajta možda ćemo tražiti od vas da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Lične informacije mogu uključivati, ali se ne ograničavaju na vaše ime ("Lične informacije").

Kao i mnogi drugi sajtovi, mi prikupljamo podatke koje vaš pretraživač pošalje svaki put kada posetite našu stranicu. Ovi log podaci mogu uključivati informacije kao što su Internet protokol vašeg računara ("IP"), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice našeg sajta koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike. Pored toga, mi možemo da koristimo usluge treće strane kao što je Google analitika koja prikuplja, prati i analizira podatke.

Komunikacija

Možemo da koristimo vaše lične informacije koje ste nam poslali da bismo vas kontaktirali.

Cookies (kolačići)

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš pretraživač i čuvaju se na hard disku vašeg računara. Kao i mnoge druge lokacije, koristimo "kolačiće" za prikupljanje informacija. Možete da naložite svom pregledaču (browseru) da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačići šalju. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove sajta.

Bezbednost

Bezbednost vaših ličnih podataka je važna za nas, ali zapamtite da nijedan način prenosa preko Interneta ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako koristimo sredstva za zaštitu informacija, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Promene ove politike privatnosti

Ovaj Pravilnik o privatnosti stupa na snagu od (1.1.2016.) i ostaće na snazi, osim u slučaju bilo kakvih promena u njenim odredbama u budućnosti, koja će biti na snazi odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promenimo našu Politiku privatnosti u bilo koje vreme i trebalo bi da periodično proveravate ovu Politiku privatnosti. Vaše dalje korišćenje i pregledanje ovog sajta, nakon objavljivanja bilo kakvih izmena u Politici privatnosti na ovoj stranici predstavljaće vašu potvrdu o izmenama i vašoj saglasnosti da se pridržavate i da budete vezani modifikovanom Politikom privatnosti.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti.